Home ›› Voordeur Isolatie

Voordeur isolatie helpt met besparen

Weinig stoken, een aangename temperatuur en een lagere energierekening. De warmte in het huis houden, bespaart veel energie. Goede voordeur isolatie van je woning is daarom belangrijk. Een kwart van het warmteverlies van een niet-geïsoleerde woning gaat via ramen en deuren. Voordeur isolatie bespaart energie. Je bent duurzaam bezig en betaalt minder door je voordeur te isoleren.

Voordeur isolatie isoleren Deugro
Neem contact op

Voordelen van voordeur isolatie

Bij het isoleren van een woning denk je vaak aan het isoleren van het dak of de buitenmuren. Bij een niet-geïsoleerde woning zit daar het meeste warmteverlies. Dan gaat het om de oudste woningen. De meeste huizen hebben geïsoleerde buitenmuren en daken. Het warmteverlies gaat dan vooral via de grond, ramen en deuren. Voordeur isolatie zorgt voor minder warmteverlies en helpt met besparen, zowel energie als geld. Ook fijn voor de portemonnee!

Voordeur isolatie en duurzaamheid

Bijdragen aan een duurzamere samenleving kan al met voordeur isolatie. Deugro Deurtechniek is premium partner van Hörmann. Iedere voordeur van Hörmann is een isolerende voordeur, want Hörmann is gericht op duurzaam bouwen.

Welke isolerende voordeuren zijn er en wat zijn de verschillen?
In ons assortiment voordeuren hebben we Thermo65, ThermoSafe, ThermoCarbon en TopComfort. Het deurblad van de Thermo65 is zoals de naam al doet vermoeden 65 mm dik. De ThermoSafe heeft al een deurblad van 73 mm. Deze deuren hebben een 80 mm kozijn. De voordeur isolatie waarde van deze deuren is maximaal 0,87 w/ (m2.k). Deze U-waarde ligt ver onder de norm van 1,65 w/ (m2.k). Dat betekent dat voordeur isoleren helpt: de deuren laten minder warmte door.

Voordeur isoleren met Hörmann voordeuren

Je huis kan je nog duurzamer maken met een Hörmann voordeur. De ThermoCarbon heeft een 100 mm dik deurblad en een uitzonderlijk lage isolatie waarde van 0,47 w/ (m2.k). De ThermoCarbon voordeuren zijn bovendien door IFT Rosenheim gecertificeerd voor passiefhuizen. Dit zijn luchtdichte huizen: op en top geïsoleerd. U heeft bij deze deur, maar ook bij de ThermoSafe dus geen last van koudebruggen bij de beglazing. Het verlies aan warmte is beperkt, waardoor je minder lang en op een lagere temperatuur kan stoken. De isolerende voordeuren van Hörmann zijn met recht een duurzame investering te noemen.

Voordeur isolatie isoleren Hormann
Neem contact op

Voordeur isolatie met schuim

Bij de meeste voordeuren wordt de beglazing vooraf vast geschuimd, maar bij de ThermoCarbon en de ThermoSafe wordt de beglazing inliggend vast geschuimd in het deurblad. Zo kan het schuim zich optimaal verbinden met de beglazing en maken koudebruggen geen schijn van kans. Hierdoor heb je nog betere voordeur isolatie.

Jaaracties isolerende voordeuren

We hebben nu diverse mooie jaaracties lopen voor diverse isolerende voordeuren. Zo kunt u de Thermo65 al aanschaffen vanaf €1698,- De ThermoSafe vanaf €2798 en de ThermoCarbon vanaf €3598. Wil je de woning optimaal met een voordeur isoleren en wil je de verschillende opties van dichtbij zien, vasthouden en uitproberen? Kom dan langs in de showroom van Deugro Deurtechniek in Ridderkerk. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. In verband met klantbezoeken en montage kan het voorkomen dat er op de vermelde openingstijden niemand aanwezig is. Online of telefonisch kan je het een afspraak met ons maken. Het is ook mogelijk om een afspraak in de avond te maken.

Contactformulier

Vragen over voordeur isolatie, onze producten of iets anders? Neem dan contact met ons op.

maak-een-afspraak-icon-V2.png

Vrijblijvend meetbezoek

Maak een afspraak met Deugro BV voor een vrijblijvend meetbezoek op locatie.

Maak een afspraak
bekijk-brochure-icon-V2.png

Product brochures

Al onze producten hebben een uitgebreide Hörmann-product brochure.

Overzicht brochures
vraag-offerte-aan-icon-V2.png

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan voor een Hörmann garagedeur.

Stuur mij een offerte
Scroll naar boven