Sectionaalpoort in diverse materialen, kleuren en aandrijvingen

Bent u op zoek naar een praktische en ruimtebesparende oplossing voor het afsluiten van uw garage, die ook nog eens perfect past bij de uitstraling van uw huis? Dan is een sectionaalpoort een uitstekende keuze. Deugro Deurtechniek biedt diverse sectionaalpoorten van het merk Hörmann aan in allerlei soorten materialen, kleuren en aandrijvingen. Hierdoor is de kans groot dat u er een vindt die helemaal bij u en uw woning past.

Sectionaalpoort: de vele voordelen

U kunt natuurlijk kiezen voor een traditionele garagedeur, maar met een sectionaalpoort geniet u van een mooi aantal extra pluspunten. Een sectionaalpoort heeft namelijk een aantal voordelen ten opzichte van traditionele garagedeuren. Zo biedt het een hogere veiligheid tegen inbrekers, bedieningscomfort, optimale ruimtebesparing en een goede isolatie. Daarnaast is het ook nog eens heel eenvoudig schoon te maken!

Sectionaalpoort beschermt tegen inbrekers

De sectionaalpoorten van Hörmann zijn voorzien van een mechanische deurvergrendeling, wat betekent dat het ook zonder elektronische voeding werkt. Door deze vergrendeling valt er op het moment dat u de deur sluit direct een optilbeveiliging in de aanslag van de geleidingsrail. Hierdoor is de deur tegen optillen beveiligd, waardoor inbrekers geen kans hebben om binnen te komen.

Sectionaalpoort is gemakkelijk te bedienen

De sectionaalpoort kan op verschillende manieren worden bediend. Zo kunt u gebruikmaken van een handzender met LED licht dat aangeeft of de garagedeur open of gesloten is. Ook is er de mogelijkheid om de deur te bedienen met de BiSecur Gateway app, waarmee u vanaf iedere plek zicht heeft op de deur. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om uw sectionaalpoort te bedienen!

Sectionaalpoort is ruimtebesparend en energie-efficiënt

Doordat de deur van een sectionaalpoort naar binnen toe beweegt in plaats van naar buiten, is er geen behoefte aan extra ruimte voor het openen van de deur. Het is dus heel ruimtebesparend. Dit is vooral handig als u een kleine garage heeft of als u vlak voor de deur wilt parkeren. Een sectionaalpoort is ook energie-efficiënt. Het is goed geïsoleerd, wat betekent dat er minder warmte- of koudeverlies is via de garage. Dit kan zorgen voor lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat.

Sectionaalpoort is eenvoudig in onderhoud

Het onderhoud van een sectionaalpoort is heel eenvoudig. De panelen kunnen afzonderlijk worden vervangen als er beschadigingen zijn. Ook kunt u de rails en andere bewegende onderdelen gemakkelijk reinigen of olieën om ervoor te zorgen dat ze constant goed blijven werken. U kunt het gewoon schoonmaken met een spons en wat allesreiniger of autoshampoo. Ook kunt u de looprollagers en -assen, de scharnierpennen en de vergrendeling smeren.

Sectionaalpoort: kies wat bij uw woning past

U hoeft niet bang te zijn dat een sectionaalpoort er saai uitziet of totaal niet bij uw woning past. Sectionaalpoorten zijn namelijk in verschillende stijlen beschikbaar en kunnen worden gepersonaliseerd met verschillende kleuren en afwerkingen. Daarnaast zijn sommige modellen voorzien van glasvensters of decoratieve details. Er is dus altijd wel een sectionaalpoort die bij uw persoonlijke smaak past.

Kies uw perfecte sectionaalpoort bij Deugro Deurtechniek

Er zijn tal van opties beschikbaar als het gaat om materialen, kleuren en aandrijvingen als het gaat om een sectionaalpoort. Als u meer wilt weten over welke opties het beste bij u en uw situatie passen, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Deugro Deurtechniek. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.

maak-een-afspraak-icon-V2.png

Vrijblijvend meetbezoek

Maak een afspraak met Deugro BV voor een vrijblijvend meetbezoek op locatie.

Maak een afspraak
bekijk-brochure-icon-V2.png

Product brochures

Al onze producten hebben een uitgebreide Hörmann-product brochure.

Overzicht brochures
vraag-offerte-aan-icon-V2.png

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan voor een Hörmann sectionaalpoort.

Stuur mij een offerte
Scroll naar boven