Sectionaalpoort

Bent u op zoek naar een ruimtebesparende garagedeur die past bij de uitstraling van uw woning? Dan is een sectionaalpoort een goede oplossing. Deugro Deurtechniek levert diverse sectionaalpoorten van het merk Hörmann

Een sectionaalpoort biedt:

  • bedieningscomfort
  • goede isolatie
  • hogere veiligheid
  • optimale ruimtebesparing
  • duurzame bescherming

Veilige sectionaalpoort

De sectionaalpoorten van Hörmann zijn voorzien van een mechanische deurvergrendeling. Dit betekend dat de vergrendeling ook werkt zonder elektronische voeding. De vergrendeling van Hörmann zorgt ervoor dat de deur beveiligd is tegen optillen. Wanneer de deur gesloten wordt, valt er namelijk een optilbeveiliging in de aanslag van de geleidingsrail. Met deze vergrendeling maken inbrekers weinig kans.

Bediening sectionaalpoort

De sectionaalpoort kan bediend worden met de handzender HS 5 BS. Deze geeft door middel van LED licht aan of de garagedeur open of gesloten is. Naast de bediening met een handzender kan een sectionaalpoort ook bediend worden met de BiSecur gateway app. Met deze app heb je vanaf iedere plek zicht op je garagedeur. 

Meer informatie over sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en aandrijvingen. Wilt u weten welke opties het meest geschikt zijn in uw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer 0180 - 89 08 14 of vraag een offerte aan.

maak-een-afspraak-icon-V2.png

Vrijblijvend meetbezoek

Maak een afspraak met Deugro BV voor een vrijblijvend meetbezoek op locatie.

Maak een afspraak
bekijk-brochure-icon-V2.png

Product brochures

Al onze producten hebben een uitgebreide Hörmann-product brochure.

Overzicht brochures
vraag-offerte-aan-icon-V2.png

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan voor een Hörmann sectionaalpoort.

Stuur mij een offerte
Scroll naar boven