Nieuws

« Terug

Profiteer van de subsidie op een Hörmann voordeur en garagedeur

subsidie-hormann17 mrt

Kiezen voor duurzaam wonen, steeds meer mensen doen het. Duurzaam wonen is namelijk niet alleen voordelig voor de energierekening, het heeft ook een maatschappelijk voordeel. U stoot minder CO2 uit en daarmee ontlast u de komende generaties. Dit jaar kunt u zich als woningeigenaar aanmelden voor de subsidieregeling voor duurzame maatregelen, zoals isolatie of een warmtepomp. De geïsoleerde garagedeuren en voordeuren van Hörmann voldoen aan deze verduurzamingseisen waardoor u kunt profiteren van een subsidiebedrag. 

Wanneer komt u in aanmerking voor een subsidieregeling?

U komt in aanmerking voor de investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) als u voor één of meerdere opties uit de vijf isolerende hoofdmaatregelen kiest:

  • HR++ of triple glas, kozijnpaneel of isolerende deur
  • Spouwmuurisolatie
  • Isolatie van de buitenmuur met een voorzetwand aan de binnenkant of aan de buitenkant van het huis
  • Dakisolatie
  • Vloerisolatie of bodemisolatie

Zo vraagt u de isolatiesubsidie aan

Kijk op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voor meer informatie over hoe u zelfstandig uw aanvraag voor isolatiesubsidie kunt indienen. Er zijn diverse maatregelen en eisen waaraan u moet voldoen, dus lees dit goed door. U vraagt de subsidie aan nadat de maatregelen uitgevoerd zijn. Deze aanvraag moet binnen 12 maanden na uitvoering en betaling van de eerste maatregel gedaan worden.

In het stappenplan aanvragen woningeigenaren van RVO leest u waar u in het hele proces van maatregel kiezen tot aanvraag doen aan moet denken. De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voorziet in de isolerende subsidie. Ook als VvE kunt u in aanmerking komen via Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH).

Bereken met de rekentool van de ISDE uw subsidiebedrag uit

Met de handige rekentool van de ISDE kunt u gemakkelijk uw subsidiebedrag berekenen. Voor een geïsoleerde deur ontvangt u tussen de €53 en €150 per m2, afhankelijk van het type deur en het aantal maatregelen. Onze Hörmann deuren vallen onder de glasisolatie maatregel: glas-, kozijnpanelen- of deurisolatie. Let er wel op dat de minimaal te vervangen oppervlakte 8m2 is. Dit mag in combinatie zijn met een geïsoleerde voordeur, zijdeur of zijdeel in de vorm van gevelbekleding zoals glas bij de voordeur.

 

Subsidieregeling garagedeur Hormann

Subsidie met Hörmann geïsoleerde voordeuren en garagedeuren

Welke producten van Hörmann voldoen aan de juiste U-waarde, Ud≤1,0, om in aanmerking voor de subsidieregeling te komen?

Hörmann geïsoleerde voordeuren

Al onze voordeuren voldoen aan de juiste U-waarde Ud≤1,0 en in de meeste gevallen nog veel lager, dus nog beter geïsoleerd. 

Hörmann geïsoleerde garagedeuren

Garagedeur LPU 67 Thermo (U-waarde ≤Ud1,0) en LPU 42 (U-waarde ≤Ud1,5) voldoen aan de minimale isolatiewaarde. 

Een Hörmann deur is van hoge kwaliteit, veilig en onderhoudsarm. U kunt uw eigen deur samenstellen door te kiezen uit diverse designs, oppervlakken en kleuren die aansluiten bij de stijl van uw woning. Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven