Nieuws

« Terug

Welke soorten garagedeuren zijn er?

Welke-soorten-garagedeuren-zijn-er?.jpg05 jan

Wanneer u naar een nieuwe garagedeur op zoek gaat, kan het best een uitdaging zijn om te bepalen welk type deur bij u past.
Wij zetten de verschillende soorten garagedeuren voor u op een rij.

Sectionaaldeuren

Bij een sectionaaldeur kunt u de ruimte van de garage optimaal gebruiken. Deze deuren openen recht naar boven en komen onder het plafond. De verschillende panelen van de garagedeur worden in het opbergsysteem opgerold. Deze garagedeur kunt u elektrisch bedienen, zodat u gemakkelijk met de auto kunt parkeren. De garagedeur is stijlvol, elektrisch bedienbaar en de deurpanelen zijn geïsoleerd. Sectionaaldeuren zijn voor vrijwel iedere woning geschikt.

Garage roldeuren

Het voordeel van de RollMatic roldeuren is dat deze verticaal open gaan en nauwelijks ruimte nodig hebben in de garage. Met de standaard aandrijving heeft de deur een geluidsarme deurloop. Een garage roldeur van Hörmann past altijd.

Openslaande garagedeur

Dit type garagedeur zie je veel terug. Wanneer u de garage niet gebruikt voor uw auto, is deze deur een uitstekende keuze. Het voordeel is dat u snel en gemakkelijk naar binnen en buiten kan. Met een dubbele garagedeur kunt u gemakkelijk spullen uit uw garage halen en weer opbergen.

Kanteldeuren

De kanteldeur is de meest bekende en een echte klassieker. De kanteldeuren van Deugro zijn voorzien van twee sloten, waardoor uw garagedeur goed beveiligd is tegen diefstal. Bij de aanschaf van uw kanteldeur kunt u direct kiezen voor twee soorten garagedeuraandrijvingen. Bij slecht weer kunt u, met een druk op de knop, gemakkelijk uw garage in- of uitrijden.

Zijdelingse deur

Zijdelingse garagedeuren lijken op de sectionale deuren. Het verschil is dat de deurpanelen niet verticaal, maar horizontaal geopend worden. Het voordeel is dat u de deur maar een klein stukje hoeft te openen als u naar binnen wil. Ideaal voor als u veel met de fiets op pad gaat.

« Terug

Scroll naar boven