Nieuws

« Terug

Nieuwe type garagedeuraandrijvingen

Nieuwe-type-garagedeuraandrijvingen.jpg28 mei

Hörmann lanceert een nieuw assortiment garagedeuraandrijvingen. Uw garagedeur kan sneller geopend worden met de nieuwe ProMatic 4 aandrijving. De ProMatic 4 kan uitgebreid worden met een bluetooth ontvanger, zodat u gemakkelijk uw garagedeur kunt bedienen. De SupraMatic E4 aandrijving kan worden bediend via smartphone of smart home-systemen. De nieuwe garagedeuraandrijvingen van Hörmann bieden meer functies en slim bedieningsgemak.

  • Meer comfort door slimme technologie
  • Comfortabel bedienen met de BlueSecur-app
  • Energiebesparende LED-verlichting
  • Tot wel 5 keer helderdere verlichting van de garage

De drie nieuwe aandrijvingen SupraMatic P4, SupraMatic E4 en ProMatic 4 hebben energiebesparende LED-verlichting die de garage verlicht bij het in- en uitrijden.

Smart home-systeem

De deuraandrijving kan gemakkelijk worden bediend via het smart home-systeem. Als de garagedeur in het donker wordt gesloten, kan de buiten- en gangverlichting tegelijk worden ingeschakeld. Ook kan je instellen dat de deur deur automatisch opent als je naar huis gaat.

BlueSecur-app

Met de nieuwe BlueSecur-app van Hörmann kunnen garagedeuren nu ook via Bluetooth worden geopend en gesloten. De verlichting van de deuraandrijving kan worden in- en uitgeschakeld en huisdeuren met een automatisch slot kunnen worden geopend.

Neem contact op

« Terug

Scroll naar boven