Nieuws

« Terug

Nieuwe voordeur nodig? Deugro Deurtechniek regelt het

Thema 2_Hormann voordeuren_Blog6_Foto1.jpg29 aug

Extra veilig, duurzaam en chique wonen? Een deur van Hörmann voldoet ruimschoots aan deze wensen. Bij Deugro Deurtechniek hebben we alle Hörmann voordeuren in ons assortiment. Wat kan Deugro Deurtechniek allemaal voor u betekenen?

Uitgebreide showroom

We hebben een uitgebreide showroom in Ridderkerk waar u alle soorten Hörmann voordeuren kunt bekijken en beleven alsof u thuis bent. Onze adviseur geeft u graag een rondleiding en kan u alles vertellen. Wel is het van belang van tevoren een afspraak te maken om de deuren te bekijken. Het kan zijn dat we op bezoek zijn bij een klant. Verder zijn we heel flexibel. Wilt u ’s avonds of in het weekend afspreken? Dat is geen probleem. We helpen u graag. Uiteraard is een afspraak altijd vrijblijvend.

Deugro Deurtechniek geeft advies aan huis

Om de juiste keuze te maken kan het handig zijn als onze adviseur ook bij u thuis langs komt. Hij luistert uitgebreid naar uw wensen en bestudeert de woning en omgeving. Aan de hand daarvan komt hij met een passend advies. Zo is het voor u een stuk gemakkelijker om de juiste deur te kiezen.

Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in Hörmann voordeuren.

Verzekerd van goede service

Als u een voordeur bij ons bestelt bent u verzekerd van goede service. Wij zijn immers al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in Hörmann en weten precies hoe we deze deuren moeten installeren. Ook als de deur gemonteerd is staan we nog voor u klaar. Loopt u ergens tegenaan of is er iets kapot? We komen er zo snel mogelijk aan om u te helpen. Reparaties proberen we op de dag zelf nog uit te voeren.

Acties Hörmann voordeuren

Hörmann heeft weer een aantal mooie jaaracties en wij doen daar uiteraard aan mee. Tot 31-12-2019 kunt u al een voordeur bestellen vanaf €1698. Dus denkt u erover een nieuwe voordeur aan te schaffen? Dan heeft u dit jaar veel geluk.

Heeft u vragen over onze deuren? Plan uw route naar de showroom

« Terug

Scroll naar boven