Nieuws

« Terug

Hörmann voordeuren in jouw stijl

Thema 2_Hormann voordeuren_Blog5_Foto1.jpg01 aug

In veel straten hebben huizen allemaal dezelfde voordeur. Heeft u behoefte aan een persoonlijke uitstraling? Een deur die helemaal bij uw wensen en uw eigen stijl past? Deugro kan u hierbij helpen. We leveren verschillende soorten deuren van het merk Hörmann in diverse kleuren, motieven en materialen. Deze deuren hebben een moderne en representatieve uitstraling. Bovendien voldoen ze aan strenge veiligheidseisen en zijn ze uitermate geschikt voor duurzaam bouwen.

Materiaalsoorten en motieven

De voordeuren van Hörmann zijn gemaakt van staal of aluminium. Wat betreft de motieven heeft u meer keus. U kunt alle kanten op. Zo kunt u gaan voor gematteerde stroken op het glas, cirkels, gematteerde rechthoeken en ga zo maar deur. U bepaalt eveneens hoeveel glas u in de deur wil en hoe transparant het mag zijn.

Soorten deuren

We leveren 4 soorten voordeuren: Thermo65, ThermoSafe, ThermoCarbon en TopComfort. Naar aanleiding van uw wensen, uw budget en een bezoek aan huis adviseren we welke deur het beste bij u past. Wat betreft de stijl komt het zeker goed. De ThermoCarbon is namelijk verkrijgbaar in 15 motieven. De Thermo65 heeft 14 motieven en de TopComfort 9. De ThermoSafe heeft zelfs meer dan 60 motieven!

De binnendeur hoeft er niet hetzelfde uit te zien als de voordeur.

Kleuren en handvaten

Robijnrood, antracietgrijs, purperrood, mosgroen, leigrijs, terrabruin: de Hörmann deuren zijn verkrijgbaar in uiteenlopende RAL- kleuren. Handgrepen zijn er ook in alle soorten en maten. Bijna allemaal zijn ze gemaakt van roestvrij staal en geborsteld. Sommigen hebben een decor-middendeel en zijn voorbereid voor de inbouw van een vingerscanner of codeschakelaar.

Wilt u een extra persoonlijke touch? We hebben handgrepen met een exclusief design: de DesignPlus-handgrepen. Ze bieden een hoog bedieningscomfort, waardoor kleine kinderen de deur ook kunnen openen. Bij de G 750 en G760 kunnen we zelfs een lichtlijst integreren. Handig voor in het donker!

Binnendeur

De binnendeur hoeft er uiteraard niet hetzelfde uit te zien als de voordeur. Zo hebben we Het Decograin-oppervlak. Ook hierin is volop keus. U kunt gaan voor een antracietkleurig decor met een metaalachtig effect of 4 natuurlijke houtdecors.

Jaaracties

Wilt u meer weten over de verschillende soorten voordeuren? Neem vooral contact op. Dan maken we een vrijblijvende afspraak zodat u ze kunt bekijken in onze showroom. Op dit moment hebben we een aantal mooie jaaracties lopen van Hörmann. De Thermo65, ThermoSafe en de ThermoCarbon zijn aantrekkelijk geprijsd.

Heeft u vragen over onze deuren? Plan uw route naar de showroom

« Terug

Scroll naar boven