Nieuws

« Terug

5 Redenen om voor een Hörmann voordeur te gaan

Thema 2_Hormann voordeuren_Blog4_Foto1.jpg04 jul

Er zijn uiteenlopende voordeurmerken. Maar bij Deugro Deurtechniek verkopen we alleen Hörmann voordeuren. Waarom? Omdat wij louter voor kwalitatief hoogwaardige deuren willen gaan. Hörmann voordeuren hebben 5 belangrijke eigenschappen die voor iedereen die een nieuwe voordeur zoekt van belang zijn.   

1. Inbraakbeveiliging voordeur

De Hörmann voordeuren hebben een inbraakwerende veiligheidsuitrusting en veilige beglazing. Wat betreft de veiligheidsuitrusting kun je de keus maken uit RC 2, RC 3 of RC 4. Met elke uitrusting voldoet de deur aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

2. Isolerende voordeur

De voordeuren van Hörmann zijn de ideale deuren voor duurzaam bouwen. Ze zijn allen voorzien van een uitstekende warmte-isolatie. Dit zal u terug gaan zien op uw energierekening. Lees hier meer over de isolatie: Op zoek naar een isolerende voordeur?

3. Mooi design

Wat betreft het design kunt u alle kanten op. Het is mogelijk een deur te kiezen die geheel aan uw smaak voldoet. Bovendien hebben de deurbladen geen zichtbaar vleugelprofiel. Zowel binnen als buiten is dit onzichtbaar. En dankzij de ruime vormgeving heeft u ook nog een stijlvol entree.

 4. Gebruiksvriendelijk

Gaat u graag voor gemak? Dan raden we u een elektrische slot aan voor uw voordeur. Met draadloze schakelaars, handzenders of app opent u heel gemakkelijk uw voordeur. Als u met zware spullen aankomt, hoeft u deze niet eerst neer te zetten om de deur te openen. Lekker makkelijk.

5. Levensduur

De voordeuren zijn ontwikkeld door hoogopgeleide Hörmann-medewerkers. Zij werken continu aan nieuwe producten en verbeteringen. Ook hebben ze de deuren getest onder reële omstandigheden. U kunt er dus vanop aan dat de deuren voor generaties meegaan.

Acties Hörmann voordeuren

Op dit moment lopen er een aantal mooie jaaracties van Hörmann. Zoekt u een nieuwe voordeur? Maak dan vooral even een afspraak met ons voor een rondleiding in onze showroom. Hier kunt u alle voordeuren bezichtigen en uitproberen.

Heeft u vragen over onze deuren? Plan uw route naar de showroom

 

« Terug

Scroll naar boven