Nieuws

« Terug

Behoefte aan een gemakkelijke voordeur?

Thema 2_Hormann voordeuren_Blog3_Foto1.jpg06 jun

Niet is zo vervelend als een klemmende voordeur. Of een voordeur met een moeizaam slot. Iedere dag weer wekt dat irritatie op. Vaak zelfs meerdere keren per dag. Gelukkig kunt u hier wat aan doen. Ga voor een gemakkelijke voordeur met een goede, betrouwbare ver- en ontgrendeling van Hörmann en u bent van deze frustraties af.

Elektrisch slot voordeur

De gemakkelijkste ver- en ontgrendeling voor een voordeur is een elektrisch slot. Als u bijvoorbeeld met uw boodschappen aan komt lopen kunt u de deur eenvoudig met een afstandsbediening of app ontgrendelen. Zo kunt u direct doorlopen en hoeft u de boodschappen dus niet eerst neer te zetten en vervolgens weer op te tillen.

Deur openen met een persoonlijke code, met afstandsbediening of met uw vingerafdruk?

Diverse mogelijkheden

Bij Deugro hebben de diverse elektrische sloten van Hörmann in ons assortiment. Deze kunt u openen met een afstandsbediening, vingerafdruk of codeschakelaar. U kunt tot wel 150 vingerafdrukken inprogrammeren met de S5/S7 Scan. Met de S5/S7 Code kunt u tot wel 20 verschillende codes invoeren.

En dan is er ook nog de BISecur-app, waarmee u het S5/S7 slot kunt openen.  Met deze app is het eveneens mogelijk om te controleren of uw voordeur wel op slot is. De app is uiteraard heel veilig. Niemand kan uw radiosignaal kopiëren. Tip: wist u dat onze automatische sloten met zelfvergrendeling zijn getest en gecertificeerd voor het veiligheidsinstituut VDS? Uw deuren worden door de verzekering bij inbraakclaims dus altijd beschouwd als vergrendeld.

Voordeur actie

De bovengenoemde elektrische sloten zijn allemaal geschikt voor de ThermoSafe en de ThermoCarbon. Bij deze voordeuren loopt nu een actie. De ThermoSafe is vanaf €2798 verkrijgbaar en de ThermoCarbon vanaf €3598. Wilt u de deuren bekijken en zelf kunnen bedienen met bovenstaande elektrische sloten? Maak dan een afspraak met ons. We hebben een uitgebreide showroom waar u de voordeuren kunt beleven.  

Heeft u vragen over onze deuren? Plan uw route naar de showroom

« Terug

Scroll naar boven