Nieuws

« Terug

Op zoek naar een isolerende voordeur?

Thema 2_Hormann voordeuren_Blog2_Foto1.jpg09 mei

Zeer comfortabel wonen? Een lagere energierekening? Bijdragen aan een duurzamere samenleving? Van deze voordelen geniet u allemaal als u gaat voor een isolerende voordeur van Hörmann. Hörmann producten zijn namelijk allemaal gericht op duurzaam bouwen, wat in deze tijd ontzettend belangrijk is. Welke isolerende voordeuren zijn er? En wat zorgt ervoor dat ze zo goed isoleren?

Isolerende voordeur

Iedere voordeur van Hörmann is een isolerende voordeur. Zowel op gebied van warmte als geluid. We zetten deze deuren even voor u op een rijtje:

  • Thermo 65 : 80 mm kozijn, 65 mm deurblad. Isolatie waarde tot 0.87 w/ (m2.k)
  • ThermoSafe: 80 mm kozijn, 73 mm deurblad. Isolatie waarde tot 0.87 w/ (m2.k)
  • ThermoCarbon: 111 mm kozijn, 100 mm deurblad. Isolatie waarde tot 0.47 w/ (m2.k)
  • Top Comfort: volglas deuren. Isolatie waarde tot 1.3 w/ (m2.k)

Onze voordeuren zijn uitermate geschikt voor duurzaam bouwen!

De ThermoCarbon voordeuren zijn bovendien door IFT Rosenheim gecertificeerd voor passiefhuizen. Dit zijn luchtdichte huizen; ofwel op en top geïsoleerd. U heeft bij deze deur, maar ook bij de ThermoSafe dus eveneens geen last van koudebruggen bij de beglazing. 

Bij de meeste voordeuren wordt de beglazing vooraf vast geschuimd, maar bij de ThermoCarbon en de ThermoSafe wordt de beglazing inliggend vast geschuimd in het deurblad. Zo kan het schuim zich optimaal verbinden met de beglazing en maken koudebruggen geen schijn van kans. Hierdoor hebben deze deuren een nog betere warmte-isolatie.   

Isolerende voordeur acties

We hebben nu diverse mooie jaaracties lopen voor diverse isolerende voordeuren. Zo kunt u de Thermo65 al aanschaffen vanaf €1698,- De ThermoSafe vanaf €2798 en de ThermoCarbon vanaf €3598. Bent u geïnteresseerd in een stijlvolle, isolerende voordeur? Bij Deugro hebben we een mooie showroom waar u ze kunt bezichtigen en uitproberen. Om een afspraak te maken kunt u het contactformulier invullen of bellen naar: 0180-89 08 14.

Heeft u vragen over onze deuren? Plan uw route naar de showroom

« Terug

Scroll naar boven