Nieuws

« Terug

Veiliger wonen? Ga voor een Hörmann voordeur

Thema 2_Hormann voordeuren_Blog1_Foto1.jpg11 apr

Niemand wil ongenode gasten in huis. U weert ze extra goed als u een voordeur hebt met geavanceerde inbraakbeveiliging. Hörmann voordeuren beschikken over een hoge veiligheidsstandaard en zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hiermee voldoen ze aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid.

Inbraakbeveiliging voordeur

Wanneer geeft een inbreker op? Als een inbreker niet binnen 3 tot 5 minuten de deur open kan krijgen, beschouwt hij zijn inbraakpoging doorgaans als mislukt en gaat hij weg. Onze voordeuren hebben een inbraakbeveiliging die de inbraakpoging aanzienlijk vertraagt. Zo heeft de Thermo 65 voordeur een RC 2-veiligheidsuitrusting. Dieven met eenvoudig gereedschap krijgen deze deur met geen mogelijkheid binnen 3 minuten open.

De ThermoSafe en de ThermoCarbon zijn voorzien van RC 3-veiligheidsuitrusting. Dat maakt ze extra veilig. Deze voordeuren hebben een weerstandtijd van 5 minuten. Een inbreker kan ze binnen die tijd niet openen met een koevoet, eenvoudig boorgereedschap, tangen, wiggen en schroevendraaiers. U kunt zelfs gaan voor een RC 4-veiligheidsuitrusting. De absolute top op gebied van veiligheid.

Op dit moment lopen er diverse mooie Hörmann acties bij Deugro!

Goede sloten en stevig glas

Wat maakt de Hörmann deuren zo veilig? Allereerst dat ze gemaakt zijn van aluminium of staal, maar ook doordat ze beschikken over een meerpuntsvergrendeling. Sommige deuren hebben zelfs een 5-voudig of 9-voudig veiligheidsslot. Ook is de scharnierzijde van de deur beveiligd. Zo kan de deur niet uit de scharnieren getild worden. Verder zijn de ruiten voorzien van gelaagd veiligheidsglas. Het is dus heel moeilijk dit glas te breken.

Hörmann voordeuren bekijken bij Deugro?

Op dit moment lopen er diverse mooie Hörmann acties bij Deugro. Zo is de Thermo 65 al verkrijgbaar vanaf €1698. De ThermoSafe is ook voordelig geprijsd. Deze is verkrijgbaar vanaf €2798. Interesse? U bent van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u alle inbraakwerende Hörmann voordeuren met eigen ogen bekijken en uitproberen.  

Heeft u vragen over onze deuren? Plan uw route naar de showroom

« Terug

Scroll naar boven