Nieuws

« Terug

Garagedeur actie: openslaande deuren voordelig geprijsd!

Deugro_Garagedeur-actie-openslaande-deuren-voordelig-geprijsd_1.jpg12 jun

Behoefte aan een gemakkelijke toegang tot uw garage? Bij Deugro Deurtechniek loopt er op dit moment een actie voor openslaande deuren van Hörmann. “Jaarlijks hebben we een nieuwe garagedeur actie. Nu zijn de openslaande deuren in de aanbieding”, aldus Robin Schuijer van Deugro Deurtechniek.

“Als exclusieve vertegenwoordiger van Hörmann kunnen wij alles vertellen over de openslaande deuren.”

Garagedeur actie

Heeft u interesse in onze garagedeuren actie? Vraag vrijblijvend een offerte op. U bent ook van harte welkom deze prachtige tweevleugelige Hörmann deur te bewonderen in onze showroom in de Havenstraat 18 te Ridderkerk.

Openslaande deuren

Openslaande deuren hebben vele voordelen. Zo gaan ze tientallen jaren mee en hebben ze een hoogwaardige isolatie. Ook kunt u gemakkelijk uw tuinapparaten of fietsen uit de garage halen. Verder zijn ze zeer inbraakveilig. Optioneel kunt u tegen een meerprijs de deur uitvoeren met een meerpuntssluiting. We kunnen onze klanten zelfs helpen hun deur te laten voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zodat de kans op inbraak tot wel 90 procent daalt.

De ideale toegangsdeur naar de tuin

Het model NT60-2 waar op dit moment de garagedeur actie voor geldt, is een bijzonder stevige garagedeur. Het is een ideale deur voor garages die geen extra toegangsdeur naar de tuin hebben, hij is onderhoudsarm en hij biedt een gemakkelijke toegang dankzij de brede loopdeur. Bovendien past hij prima in uw woonwijk, want hij heeft het uiterlijk van de gebruikelijke sectionaaldeur. Robin: “Als exclusieve vertegenwoordiger van Hörmann kunnen wij alles vertellen over de openslaande deuren. Ook onderzoeken we of hij daadwerkelijk de juiste oplossing is voor de betreffende woning.”

Meer weten over deze garagedeur actie?

Bent u geïnteresseerd in de openslaande garagedeur NT60-2 en wilt u meer weten over deze garagedeur actie?
Neem dan vooral vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag met het vinden van uw ideale garagedeur.

Maak gebruik van de actie!

« Terug

Scroll naar boven