Nieuws

« Terug

Ervaar een complete Hörmann beleving in onze showroom

Deugro_Ervaar-een-complete-Hormann-beleving-in-onze-showroom_2.jpg06 aug

Bent u op zoek naar een elektrische garagedeur of een voordeur? Deugro Deurtechniek in Ridderkerk heeft een uitgebreide showroom waar u een breed assortiment aan deuren van de allerhoogste kwaliteit kunt bewonderen. Bovendien presenteren we niet alleen deuren, we plaatsen ze ook. “We zijn al zo’n 30 jaar specialist in deuren en aandrijvingen. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn we naast de verkoop, zeer bedreven in de montage en het verlenen van service”, aldus Robin Schuijer, van Deugro Deurtechniek.

“De deuren van Hörmann gaan tientallen jaren mee en ze zien er ook nog zeer stijlvol uit.”

De showroom

We zijn gespecialiseerd in het merk Hörmann en zijn al jaren de exclusieve vertegenwoordiger van Hörmann producten in Zuidwest-Nederland. Alle deuren en aandrijvingen van Hörmann kunt u bij ons vinden en uitproberen. Zo krijgt u een complete Hörmann beleving. “De deuren van Hörmann gaan tientallen jaren mee en ze zien er ook nog zeer stijlvol uit”, aldus Robin. Denk aan de aluminium voordeur Thermosafe. Een deur met elegante uitstraling die perfect isoleert. Of de populaire Berry kanteldeur: tijdloos, verkrijgbaar in diverse kleuren, veilig en zeer gebruiksvriendelijk. Wat betreft elektrische aandrijvingen hebben wij eveneens alles in huis.

Maak gebruik van de actie!

Deskundig advies

Wij geven zowel deskundig advies in de showroom als aan huis. “Regelmatig kom ik bij mensen thuis om te luisteren naar hun wensen. Ook bestudeer ik de woning en omgeving, zodat ik een goed beeld krijg welke deur het beste bij hen past”, aldus Robin. “Het is uiterst belangrijk dat mensen de juiste deur kopen. Het is immers een zeer essentieel onderdeel van hun huis.”

Deur plaatsen

Heeft u eenmaal uw ideale deur gekozen? Dan komen onze monteurs de deur plaatsen. “Wij hebben 4 zeer gedreven en gespecialiseerde monteurs in dienst. Allen weten ze precies hoe ze Hörmann deuren moeten bevestigen”, aldus Robin. Voor onderhoud van uw garagedeur of voordeur kunt u ook bij hen terecht.

Contact

Wilt u meer weten over onze deuren of wilt u een Hörmann deur plaatsen? Maak dan vooral vrijblijvend een afspraak met Robin. Hij beantwoordt graag uw vragen. U kunt hem bereiken per e-mail, via de telefoon of via het invulformulier op de website. Op dit moment zijn er ook een aantal jaaracties en aanbiedingen gaande: openslaande deuren, veiligheidsvoordeuren en de veiligheidscheck. Hiervoor kunt u onze website raadplegen.

Maak gebruik van de actie!

« Terug

Scroll naar boven