Nieuws

« Terug

De garagedeuren van Hörmann zijn niet te overtreffen

Deugro_De-garagedeuren-van-Hormann-zijn-niet-te-overtreffen.jpg03 sep

Bij Deugro Deurtechniek zijn we exclusieve vertegenwoordiger van Hörmann deuren in Zuidwest-Nederland. Dit houdt in dat we alleen garagedeuren, voordeuren en aandrijvingen van dit A-merk verkopen en monteren. “Vanaf het allereerste begin is Deugro al gespecialiseerd in Hörmann. Nu zijn we 30 jaar verder en nog steeds is Hörmann de beste keus op gebied van deuren”, zegt Robin Schuijer, eigenaar van Deugro Deurtechniek. Wat maakt de deuren van Hörmann zo speciaal?

“Alle deuren beschikken over een uiterst betrouwbaar hang- en sluitwerk, beveiliging, aandrijving en isolatievermogen.”

Breed assortiment

Een van de grote voordelen van Hörmann, is dat er ontzettend veel keus is. De voordeuren en garagedeuren zijn in diverse kleuren, soorten en maten verkrijgbaar. Ook wat betreft de aandrijvingen zijn er tal van mogelijkheden. Zo kunt u altijd een deur vinden die bij uw woning past. “In onze showroom kunnen bezoekers alle Hörmann deuren die op dit moment op de markt zijn beleven.”

Maak gebruik van de actie!

Hoogwaardige kwaliteit

“Hörmann staat voor zekerheid. De deuren gaan zeer lang mee en ze blijven jaren lang functioneren alsof ze net nieuw zijn”, zegt Robin. “Alle deuren beschikken over een uiterst betrouwbaar hang- en sluitwerk, beveiliging, aandrijving en isolatievermogen.” Verder blijft Hörmann innoveren waardoor er steeds betere deuren en aandrijvingen op de markt verschijnen. Deze producten voegen wij dan uiteraard meteen aan ons assortiment toe.

Garagedeur acties

Hörmann verzint ook jaarlijks acties en aanbiedingen. Op dit moment hebben we een aantal interessante acties voor u lopen: de openslaande deuren actie, de voordeur actie ‘veiligheidsvoordeuren’ en de veiligheidscheck.  

Meer weten over elektrische garagedeuren en voordeuren?

Bent u geïnteresseerd in de Hörmann jaaracties? Of wilt u meer weten over de elektrische garagedeuren of voordeuren? Neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of via het invulformulier op de website.

Maak gebruik van de actie!

« Terug

Scroll naar boven