Nieuws

« Terug

Garagedeur kopen? Wij ontzorgen u compleet!

Deugro_Garagedeur-kopen-Wij-ontzorgen-u-compleet_2.jpg01 okt

Een nieuwe garagedeur of voordeur koopt u voor de langere termijn. Daarom is het belangrijk dat hij veiligheid en comfort biedt. Ook vindt u het waarschijnlijk fijn als hij bij de stijl van uw huis en de buurt past. Deugro Deurtechniek kan u hierin prima adviseren. Wij zijn exclusieve vertegenwoordiger van het kwalitatief hoogwaardige deurmerk Hörmann. Al tientallen jaren de hoogst aangeschreven deurenleverancier.

Een deur die past

“Als ik een aanvraag krijg van een klant, probeer ik erachter te komen wat hij of zij wil en wat de woonsituatie is. Het is mijn doel om een deur aan te bevelen die volledig past bij de wensen en woonomstandigheden”, aldus Robin Schuijer, van Deugro Deurtechniek. “Verder wil ik de klanten compleet ontzorgen. Daarom monteren we de deuren ook zelf. Voor onderhoud kunnen klanten eveneens bij ons terecht.”

Voordeur of garagedeur kopen

Om een goed beeld te krijgen van het deurenassortiment, is het een aanrader om naar onze uitgebreide showroom in Ridderkerk te komen. Deze is ruim opgezet, zodat u alle deuren goed kunt bekijken en de verschillende aandrijvingen kunt uitproberen. De keuze welke garagedeur of voordeur u wilt kopen, is dan een stuk eenvoudiger te maken.

Maak gebruik van de actie!

Deur op maat

“Als de keuze is gemaakt stel ik een offerte op. Is de klant akkoord? Dan gaat er een monteur bij hem of haar langs om te meten wat de afmetingen van de deur moeten zijn.” Heeft de deur een standaard afmeting, dan kunnen we hem snel leveren. Sommige deuren moeten echter op maat gemaakt worden, waardoor het langer duurt voordat we hem kunnen monteren. De productietijd van openslaande deuren duurt bijvoorbeeld minimaal 6 weken.

Voordeur en garagedeur aanbieding

Op dit moment lopen er een aantal acties en aanbiedingen: de openslaande deuren aanbieding, de veiligheidsvoordeuren aanbieding en de veiligheidschecklist. Bent u op dit moment op zoek naar een nieuwe deur? Bekijk dan vooral deze mooie aanbiedingen.

Contact deur plaatsen

Wilt u een nieuwe deur plaatsen? Neem dan vooral contact met ons op per telefoon, e-mail of via het invulformulier op de website. We staan u graag te woord en zorgen ervoor dat de grens tussen de buitenwereld en uw eigen domein volledig voldoet aan al uw wensen.  

Maak gebruik van de actie!

« Terug

Scroll naar boven