Nieuws

« Terug

Voordeur actie: veiligheidsvoordeuren in de aanbieding!

Deugro_Voordeur-actie-veiligheidsvoordeuren-in-de-aanbieding_2.jpg29 okt

Extra veilig wonen? Met een veiligheidsvoordeur van Hörmann moeten inbrekers wel heel erg veel moeite doen om binnen te komen; het is vrijwel onmogelijk. Bij Deugro Deurtechniek loopt er op dit moment een actie voor deze inbraakwerende voordeuren. “Voordeuren zijn uiterst belangrijk voor de veiligheid van de bewoners. Daarom doen wij graag mee met deze actie. Zo is de Thermo65-voordeur al vanaf €1598 verkrijgbaar”, aldus Robin Schuijer, van Deugro Deurtechniek.

“De aanbieding van de Hörmann veiligheidsdeuren is een uitkomst voor iedereen die veilig én stijlvol wil wonen.”

Voordeur actie

De veiligheidsdeuren die voor deze actie zijn geselecteerd heten: Thermo65, ThermoSafe en Thermo Carbon. Allen kwalitatief hoogwaardige voordeuren. Ze hebben een hoge warmte-isolatiewaarde, een betrouwbare veiligheidsuitrusting, grote stabiliteit en een effectieve geluidsisolatie. Robin: “De aanbieding van de Hörmann veiligheidsdeuren is een uitkomst voor iedereen die veilig én stijlvol wil wonen.”

Thermo65

De stalen/aluminium Thermo65 voordeur is verkrijgbaar vanaf €1598. U kunt kiezen uit 6 actiemotieven. Ook heeft u zonder meerprijs keus uit 3 actiekleuren. Daarnaast zijn er 3 actiedecors beschikbaar tegen een meerprijs van slechts €200 euro. De Thermo65 biedt veiligheid dankzij het 5-voudige veiligheidsslot en heeft de RC 2 veiligheidsuitrusting. Dit houdt in dat de inbreker er 3 minuten over moet doen om de deur open te kunnen krijgen. “Wanneer een inbreker na ongeveer 3 tot 5 minuten de deur nog niet kan openkrijgen breekt hij zijn inbraakpoging over het algemeen af”, aldus Robin.  

Maak gebruik van de actie!

ThermoSafe

De ThermoSafe voordeur is verkrijgbaar vanaf €2698. U heeft keus uit 12 actiemotieven en 7 actiekleuren. Verder beschikt de deur over een 5-voudig veiligheidsslot en heeft hij het veiligheidscertificaat RC 3. Dit houdt in dat het 5 minuten duurt voordat een inbreker de deur kan open krijgen. Hier heeft hij ook nog eens veel gereedschap voor nodig: 2 schroevendraaiers, tangen, wiggen en een koevoet.

ThermoCarbon

De ThermoCarbon voordeur is verkrijgbaar vanaf €3498. De stijlopties zijn voor deze deuren ook zeer uitgebreid: 4 actiemotieven en 7 actiekleuren. Verder is deze deur extra goed beveiligd met een 9-voudig veiligheidsslot. Net als de ThermoSafe voordeur heeft hij het RC 3 veiligheidscertificaat. Bovendien biedt deze deur uitzonderlijk veel comfort, dankzij de uitstekende warmte-isolatie.

Contact voordeur actie

Wilt u meer weten over de voordeur actie? Lees dan vooral de brochure. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom om ze te bezichtigen. Verder komen wij graag bij u thuis om te onderzoeken welke voordeur het beste bij uw woning en uw wensen past.

Maak gebruik van de actie!

« Terug

Scroll naar boven