Nieuws

« Terug

Is uw garagedeur veilig? Check het!

Deugro_Is-uw-garagedeur-veilig-Check-het_2.jpg26 nov

Heeft u een oude garagedeur en twijfelt u of deze aan vervanging toe is? Om deze vraag te kunnen beantwoorden biedt Deugro Deurtechniek u graag de veiligheidschecklist aan. “De aanschaf van een nieuwe garagedeur is investeren. Maar uiteindelijk komt elke deur aan zijn einde en dat vormt een bedreiging voor de veiligheid van de bewoners. Denk aan de vingerklembeveiliging die niet meer werkt, of de uitschakelautomaat die kapot is. Je moet er niet aan denken wat er dan voor ongelukken kunnen gebeuren”, aldus Robin Schuijer, van Deugro Deurtechniek.

“Iedere eigenaar van een garagedeur mag ons bellen voor hulp tijdens de veiligheidscheck.”

Veiligheid kanteldeuren

De veiligheidscheck is onderverdeeld tussen kanteldeuren en sectionaaldeuren. Bij kanteldeuren is het bijvoorbeeld belangrijk te onderzoeken of het deurblad beveiligd is tegen naar beneden vallen, of het verensysteem beveiligd is tegen wegspringen en of er een stopbeveiliging zit op de looprol.

Maak gebruik van de actie!

Veiligheid sectionaaldeuren

Bij sectionaaldeuren is het belangrijk te onderzoeken of de torsieverentechniek nog naar behoren werkt. Dankzij deze constructie valt de garagedeur niet naar beneden bij een veerbreuk. Ook het trekverensysteem zorgt ervoor dat de deur niet naar beneden valt. Verder hoort op deze deuren eveneens een vingerklembeveiliging te zitten.

Download de veiligheidschecklist

Download de veiligheidschecklist als u er zeker van wilt zijn of uw garagedeur nog wel veilig is voor uzelf en uw gezin. Robin: “Iedere eigenaar van een garagedeur mag ons bellen voor hulp tijdens de veiligheidscheck. Daar zijn we voor.”

Deur kopen

Is uw garagedeur niet meer veilig? Een nieuwe deur kopen is in dit geval aan te raden. U bent van harte welkom onze showroom in Ridderkerk te bezichtigen. We zijn exclusieve vertegenwoordiger van alle Hörmann garagedeuren, voordeuren en aandrijvingen. Op dit moment hebben we een aantal mooie openslaande deuren in de aanbieding vanaf €1625 en automatische elektrische garagedeuren vanaf slechts €998. Meer informatie? Neem contact op per telefoon, e-mail of via het invulformulier op de website. We helpen u graag!

Maak gebruik van de actie!

« Terug

Scroll naar boven