Home ›› Garage Roldeur

Garage roldeur van Hörmann

Als het om een garage roldeur gaat, heeft de RollMatic roldeur van Hörmann alles wat een garage-eigenaar wensen kan. Hij past altijd perfect, welke vorm uw garage dan ook heeft. Een rechthoekige, afgeschuinde, met segment- of rondboog – voor onze garage roldeur is het geen probleem. Die flexibiliteit past de RollMatic ook toe als het aankomt op ruimtebesparing, onderhoud en veiligheid: geen andere deur biedt zoveel voordelen.

garage roldeur
Neem contact op

Garage roldeur waar u geen omkijken naar heeft

De eerste troef van de garage roldeur van Hörmann betreft het efficiënte ruimtegebruik. Het elegante design is simpel, maar doeltreffend: doordat de deur verticaal opent, neemt hij weinig plaats in beslag. Zo kan u tot aan de deur aan toe parkeren, en blijft er zelfs aan het plafond ruimte over voor lampen en bergingsruimte. De garage roldeur opent en sluit met behulp van een efficiënte aandrijvingstechniek. Het mechanisme is muisstil, zonder geluidsoverlast. Deze slimme techniek verzekert daarnaast absolute veiligheid: zodra ze contact met een hindernis detecteren, wordt de deur tot stilstand gebracht. Als u dat wenst, kunnen wij ook de speciale SupraMatic-aandrijving aansluiten, waarmee de garage roldeur sneller opent en u vanaf de weg gelijk de garage in kan rijden. Daarnaast heeft Hörmann andere comfort-functies die het leven met de RollMatic nóg gemakkelijker maken.

Een perfecte uitstraling voor uw manier van leven

Ten slotte behoeft de garagedeur zeer weinig onderhoud. Hij is gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium dat ook nog eens vuil afstoot en weerbestendig is. Het elegante en moderne oppervlak is glad, zodat het makkelijk te reinigen is voor het geval dat. Uw garage roldeur zal er altijd prachtig uitzien. Ook als het gaat om de uitstraling zijn de roldeuren van Hörmann aan te passen: u heeft de keuze uit wel negen kleuren zonder meerprijs te betalen. Alles is dus mogelijk, als het gaat om de manieren waarop u uw garage naadloos kan laten integreren in uw leefomgeving.

Voor meer informatie over alle voordelen van een Hörmann garage roldeur, geïnstalleerd door Deugro B.V., kunt u hier terecht: https://www.deugrodeurtechniek.nl/producten/garagedeuren/garagedeur-hormann-rollmatic

garage roldeur
Neem contact op

Garage roldeur op maat bij Deugro B.V.

Bent u overtuigd geraakt dat de garagedeur van Hörmann ook voor uw garage de kers op de taart is? Dan staat Deugro B.V. klaar om hem veilig en zeker bij u te monteren. Wij van Deugro zijn de officiële partner van Hörmann in Zuidwest-Holland en weten alles over de montage en het onderhoud van Hörmann-deuren. Bij ons weet u dus zeker dat uw garage roldeur snor zit – niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Voor deskundig advies, of om de deuren in actie te zien, kunt u altijd langskomen bij onze showroom in Ridderkerk. Ook kan u altijd via e-mail of telefoon contact opnemen, of direct een offerte aanvragen. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Contactformulier

Vragen over onze producten of iets anders?
Neem dan contact met ons op.

maak-een-afspraak-icon-V2.png

Vrijblijvend meetbezoek

Maak een afspraak met Deugro BV voor een vrijblijvend meetbezoek op locatie.

Maak een afspraak
bekijk-brochure-icon-V2.png

Product brochures

Al onze producten hebben een uitgebreide Hörmann-product brochure.

Overzicht brochures
vraag-offerte-aan-icon-V2.png

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan voor een Hörmann garagedeur.

Stuur mij een offerte
Scroll naar boven