Home ›› Garage Roldeur

Garage roldeur: hoogwaardig en op maat gemaakt

Wilt u een efficiënte en praktische oplossing voor uw garage? Dan is de garage roldeur van Hörmann de ideale optie. Bij Deugro Deurtechniek verkopen we de RollMatic garage roldeur van dit kwaliteitsmerk uit Duitsland, dat bekend staat om zijn hoogwaardige garage- en voordeuren. Er bestaan standaardversies, maar meestal wordt de garage roldeur speciaal voor de klant op maat gemaakt. Zo kunt u genieten van een garage roldeur die volledig is afgestemd op uw voorkeuren.

garage roldeur
Neem contact op

Garage roldeur ook voor uw garage

Niet alle garages zien er hetzelfde uit. Sommigen zijn rechthoekig of afgeschuind, anderen zijn vierkant of hebben segment- of rondbogen. Dit is voor de RollMatic garage roldeur geen enkel probleem. Het past altijd, ongeacht de vorm van de garageopening. Als u Deugro Deurtechniek inschakelt, sturen wij een monteur om de afmetingen van uw garage te bepalen. Aan de hand daarvan maken we de garage roldeur precies voor u op maat.

Garage roldeur in verschillende kleuren verkrijgbaar

De RollMatic garage roldeur is verkrijgbaar in negen verschillende voorkeurkleuren. Ze hebben allemaal dezelfde prijs, dus u hoeft niet extra voor een bepaalde kleur te betalen. De kleurenopties zijn: wit, brons, crème, antraciet, beige, groen, rood, geel en blauw. Kies de garage roldeur kleur die het beste bij de stijl van uw huis en garage past. U hoeft zich niet druk te maken over verkleuring of vervaging van de laklaag. Deze is namelijk weerbestendig.

Garage roldeur van alumininium: stijlvol en onderhoudsarm

Buiten het feit dat de garage roldeur van Hörmann op maat wordt gemaakt, zijn er nog meer redenen waarom u voor deze handige afsluiting zou moeten kiezen. De profielen van de garage roldeur zijn bijvoorbeeld gemaakt van aluminium. Met hun gladde oppervlak zorgen ze er niet alleen voor dat de deur er heel modern en stijlvol uitziet, maar samen met hun corrosiebestendigheid maken ze de deur ook nog eens heel onderhoudsarm. Zo blijft uw garage roldeur jarenlang mooi zonder al te veel moeite.

Garage roldeur bespaart ruimte

De garage roldeur van Hörmann opent verticaal en neemt zo niet veel ruimte in beslag. Bij de meeste garagedeuren kunt u uw auto niet direct voor de deur plaatsen. Dit komt omdat de deur naar buiten opent en zo tegen uw auto aan botst. Dit is bij de garage roldeur niet het geval. Omdat het omhoog rolt, komt de deur nooit buiten de garage. Het kan dus ook niet tegen uw auto aanzwaaien. Dit is ideaal, vooral als u maar een kleine oprit heeft.

Garage roldeur is praktisch geruisloos

Als u normaal gesproken een roldeur opent, kunt u de geluiden horen van de aandrijving die de deur omhoog tilt en van het rollen van de deur op het spoor. Dit kan soms best vervelend zijn, zeker als u ’s nachts thuiskomt en zo stil mogelijk wilt zijn. U wilt immers niet de buren wakker maken! Met de garage roldeur van Hörmann heeft u geen last van dit probleem. Het start en stopt soepel en maakt daardoor vrijwel geen geluid.

Garage roldeur: veilig door geavanceerde techniek

Door een geraffineerde techniek is de garage heel veilig. Op het moment dat het een obstakel raakt, zorgt het slimme uitschakelautomaat er direct voor dat de deur stopt met bewegen. Zo zullen zowel het obstakel als de deur niet beschadigen. Hetzelfde geldt voor mensen of dieren. Als iemand in de deuropening staat op het moment dat de roldeur naar beneden beweegt, zal het onmiddellijk stoppen wanneer het met de betreffende persoon in contact komt. Zo voorkomt u vervelende situaties.

garage roldeur
Neem contact op

Garage roldeur: laat al uw vragen beantwoorden door onze experts

Wilt u nog meer weten over de RollMatic garage roldeur? Dan kunt u altijd informatie aanvragen bij Deugro Deurtechniek. Neem hiervoor contact met ons op, bijvoorbeeld door middel van ons contactformulier, of kom langs in onze showroom. Een van onze medewerkers zal dan al uw vragen met zorg beantwoorden.

Contactformulier

Vragen over onze producten of iets anders?
Neem dan contact met ons op.

maak-een-afspraak-icon-V2.png

Vrijblijvend meetbezoek

Maak een afspraak met Deugro BV voor een vrijblijvend meetbezoek op locatie.

Maak een afspraak
bekijk-brochure-icon-V2.png

Product brochures

Al onze producten hebben een uitgebreide Hörmann-product brochure.

Overzicht brochures
vraag-offerte-aan-icon-V2.png

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan voor een Hörmann garagedeur.

Stuur mij een offerte
Scroll naar boven