Home ›› Buitendeur Aanbieding

Buitendeur aanbieding om even bij stil te staan

Wat is een huis zonder een deur? We staan er niet zo vaak bij stil, maar een deur is voor zoveel redenen een essentieel bestandsdeel van een woning. En dat ziet u doorgaans terug in de prijs: ook daarom is de buitendeur aanbieding van Deugro BV Deurtechniek interessant. Maar zelfs voor de volle mep is-ie nog interessant: hij doet namelijk alles wat een deur hoort te doen, en dat dan nog tien keer beter. Want een huis zonder deur, dat is vragen om problemen. Een huis met slechte deur is een ridder met een harnas van karton. Hij ziet er belachelijk uit, heeft het heel snel koud en kwaadwillenden kunnen met twee vingers in de neus hun snode plannen ten uitvoer brengen. Toegang en afweer ineen – voor elk huis is een degelijke deur essentieel. Daarom loont het zich om onze buitendeur aanbiedingeens van wat dichterbij te bekijken.

Buitendeur aanbieding sfeerfoto 2 deugrodeurtechniek
Maak een afspraak

Buitendeur aanbieding die ijzersterk is

Om er maar mee in huis te vallen: de buitendeur aanbieding betreft stalen en aluminium deuren van Hörmann voor slechts €1698,-. Vergeet u de oude houten deuren van weleer, die horen thuis in de twintigste eeuw. Terwijl alle spectaculaire uitvindingen zoals het internet en de elektrische auto alle aandacht opeisen, hebben ook deuren (en inbrekers!) zich door alle jaren geruisloos verder ontwikkeld. Houten deuren zijn van het verleden, de stalen en aluminium deuren hebben de toekomst!

Duitse degelijkheid van Hörmann

Belangrijke speler hierin is natuurlijk Hörmann, die Duitse degelijkheid aanbrengt op deuren die zo onverstoorbaar als Zwitserse kluizen zijn. Met hun meervoudige vergrendeling en bescherming van de scharnierzijde zijn hun deuren niet te kraken, en dan zijn de veiligheidsrail en drie stalen bouten nog bonus. Daarnaast is het dikke deurblad volgeschuimd, waardoor het de warmte van uw huis binnenhoudt zoals nooit tevoren. Voor de technisch begaafden onder ons: de deuren van Hörmann hebben een minieme U-waarde, van 1,2 en 0,8 W/m²·K. Maar ondanks alle degelijkheid die in deze deuren gepompt zit, lijdt de sierlijkheid er geenszins onder. Het gladde, moderne design is een prachtig sluitstuk van elk hedendaags huis, en de zeven beschikbare kleuren zorgen ervoor dat hij uitstekend past bij uw interieur én uw exterieur. Zo vervult de Hörmann stalen deur zonder moeite een andere sleutelfunctie van deuren: het heet elke bezoeker welkom op de elegante manier die de eigenaar reflecteert.

Buitendeur aanbieding sfeerfoto 1 deugrodeurtechniek
Maak een afspraak

Buitendeur aanbieding zoals nooit tevoren

Maar de stalen deuren zijn niet de enige buitendeur aanbieding die Deugro in petto heeft. Er zijn deuren die alle voordelen bieden van Hörmann’s stalen deuren, maar dan nog verveelvoudigd. De ThermoSafe voordeur, met standaard 5 voudige vergrendeling en politiekeurmerk klasse 3, is verkrijgbaar voor een actieprijs van €2798,-. De actieprijs is exclusief demontage, afvoeren van de oude deur en montage van de nieuwe deur. Erdoorheen boren gaat ook al niet: met zijn 73 millimeter dikte en drievoudig thermisch isolerende beglazing is het ook nog eens een uiterst duurzame deur. Bent u nieuwsgierig geworden? Op de pagina van Hörmann vindt u verdere details. Als u niet alleen nieuwsgierig, maar regelrecht overtuigd bent geraakt, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Als gecertifieerde experts kunnen wij van Deugro u alles vertellen wat u moet weten. En voor u het weet loopt u weer naar buiten met een deur voor het leven.

Contactformulier

Vragen over onze producten of iets anders?
Neem dan contact met ons op.

maak-een-afspraak-icon-V2.png

Vrijblijvend meetbezoek

Maak een afspraak met Deugro BV voor een vrijblijvend meetbezoek op locatie.

Maak een afspraak
bekijk-brochure-icon-V2.png

Product brochures

Al onze producten hebben een uitgebreide Hörmann-product brochure.

Overzicht brochures
vraag-offerte-aan-icon-V2.png

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan voor een Hörmann garagedeur.

Stuur mij een offerte
Scroll naar boven